Jelle Vanden Boer
Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met koken te maken heeft. Ik begon wel pas vanaf m'n 20ste met mijn opleiding tot chef kok en deed ondertussen ervaring op bij brasserie "Den Brugwachter" en "Bij Den Burger" in Lommel.
Na vijf jaar kreeg ik de unieke kans om bij restaurant "Cuchara" aan de slag te gaan onder leiding van chef Jan Tournier.
Na een jaar vol culinaire hoogstandjes vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Hopelijk kan ik jullie, met al mijn kennis en ervaring, een onvergetelijke avond bezorgen.
Roel Machielsen
Koken is mijn passie. Vanaf mijn jeugd heb ik interesse gehad voor alles wat met koken te maken heeft.
Op mijn 24 ste ben ik hotelschool gaan volgen in het Sint Ludgardes instituut te Mol. Van hulp kok tot chefkok. Daarnaast heb ik 2 extra jaren gastronomie gevolgd.
Na zes jaar ben ik me verder gaan verdiepen door het volgen van een wijncursus. Mijn ervaring binnen de horeca gaat voornamelijk uit naar het organiseren en naar het verzorgen van de bediening. Hierdoor vullen we elkaar erg goed aan.
Nu heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt, en hoop ik jullie nog lang culinair te kunnen verrassen.
Tot binnenkort!