Het jaar 2020 is een op zen minst gezegd speciaal jaar geworden maar ondanks alles hebben wij ook dit jaar een folder uitgewerkt om jullie tijdens de feestdagen te voorzien van een feestmenu naar keuze !  

Door deze ongewone tijden zijn we wel genoodzaakt om een paar veranderingen aan te brengen waarvan we jullie graag op voorhand op de hoogte brengen. Ons aanbod is een beetje beperkt omdat we ervan uitgaan dat we dit jaar de feestdagen doorbrengen in een kleine ‘’bubbel’’. We hebben hierdoor gekozen voor een paar vaste buffetten die niet gewijzigd kunnen worden en indien u een warm buffet wil kan je deze samenstellen aan de hand van onze hoofdgerechten! Voor de rest blijft het aanbod hetzelfde. 

Ook zijn we genoodzaakt om bij bestelling al te vragen om het volledige bedrag te betalen, om zo zeker te zijn van afhaling bij wijziging van coronamaatregelen.
Hopelijk kunnen jullie ons hierin begrijpen en dan kunnen we samen zorgen voor toch nog onvergetelijke feestdagen ! 

Ons aanbod kan besteld worden voor de periode van 24 december 2020 tot en met 1 januari 2021

Om u een goede service en dagverse producten te garanderen werken wij deze dagen enkel met deze gerechten! Bij een dieet of allergie passen wij het menu aan naar u wensen ! 

De bestellingen kunnen worden afgehaald worden op de dag van bestelling tussen : 

10u30 en 13u00

Afhaaladres: Lutlommel 180 / 3920 Lommel 

Er worden dit jaar geen leveringen gedaan tijdens de feestdagen ! 

Bij bruikleen wordt er een waarborg gevraagd (enkel cash)

Alle bestellingen dienen voor 15 december binnen te zijn! 

Indien er nog vragen zijn mag je ons altijd contacteren!

Onze gegevens en website!